Velthuis Schoenen

Velthuis Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Wemenstraat 20 in Hengelo.

Meer informatie over Velthuis Schoenen in Hengelo

Loopfijn.nl is een webshop voor comfortabele schoenen, opgericht door gespecialiseerde comfortschoenen winkels. Hun missie is om iedereen fijn te laten lopen en ze hebben een uitgebreide collectie schoenen die online gekocht kunnen worden. Het team van schoenspecialisten staat klaar om te helpen en ze zijn telefonisch bereikbaar. Loopfijn.nl is vooral gek op goed passende schoenen, omdat de voeten de hele dag het lichaam dragen. Ze hebben ervaren schoenspecialisten die dagelijks mensen helpen om lekker te lopen. Loopfijn.nl biedt merken zoals Xsensible, Durea, Ecco Track en Joya schoenen. Ze hebben ook kernwaarden zoals categorieën, over ons en klantenservice.

Wil je weten wat Velthuis Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Velthuis Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Velthuis Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Velthuis Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Velthuis Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Velthuis Schoenen

Bezoekers bekeken ook