Villa Vital

Villa Vital is een Schoonheidssalon gelegen aan Kristenbosweg 41 in Hengelo.

Meer informatie over Villa Vital in Hengelo

Villa Vital is een luxe en unieke ervaring die zorgt voor ontspanning en optimale huidverbetering. Het is een rustpunt in het drukke leven van alledag. Resultaat en beleving staan centraal bij de behandelingen en producten, waarbij ambiance en sfeer ook belangrijk zijn. Villa Vital is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers en biedt elke maand speciale aanbiedingen en arrangementen. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar het nummer 074 - 384 1420. Het is mogelijk om tot 24 uur voor de afspraak kosteloos te annuleren, daarna worden er kosten in rekening gebracht. Villa Vital is gevestigd aan de Kristenbosweg 41 in Hengelo en is bereikbaar via telefoonnummer 074 - 384 1420 en e-mailadres info@villavital.nl. Er is ook een cadeaubon beschikbaar om iemand kennis te laten maken met de behandelingen van Villa Vital.

Wil je weten wat Villa Vital verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Vital of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Vital? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Vital het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Villa Vital reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Vital

Bezoekers bekeken ook