VIM Group

VIM Group is een Marketingconsultant gelegen aan Hazemeijerstraat 800 in Hengelo.

Meer informatie over VIM Group in Hengelo

Een rebranding of merkverandering kan vaak complex zijn en veel uitdagingen met zich meebrengen. Gelukkig kunnen onze ervaren merkspecialisten, projectmanagers en experts ervoor zorgen dat uw merkverandering soepel verloopt; op tijd en binnen het budget. We hebben verschillende vacatures beschikbaar en willen graag getalenteerde mensen in ons team verwelkomen. We werken samen met prachtige merken en hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van merkverandering. Onze aanpak is lokaal, maar we hebben wereldwijd ervaren projectmanagers en technische experts. Blijf op de hoogte van onze laatste updates, evenementen en inzichten op het gebied van branding.

Wil je weten wat VIM Group verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VIM Group of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VIM Group? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VIM Group het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar VIM Group reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VIM Group

Bezoekers bekeken ook