VitaDees

VitaDees is een Yogastudio gelegen aan Jasmijnstraat 6 in Hengelo.

Meer informatie over VitaDees in Hengelo

Bij beweging- en vitaliteitscentrum VITADEES kunt u terecht voor een vitale training in een gemoedelijke sfeer. Ze bieden effectieve bewegingsprogramma's in een kleine groep, met persoonlijke aandacht en begeleiding. U kunt bij VITADEES terecht voor verschillende doelen, zoals het vergroten van uw energie, strakker en slanker worden, uw conditie verbeteren en beter leren ontspannen. De ervaringen van leden zijn positief, waarbij ze aangeven dat de combinatie van yoga en fitness hun spieren sterker en soepeler maakt en knieklachten vermindert. VITADEES richt zich op bewegen met een doel en bewegen voor een goed gevoel, en wil bijdragen aan uw levensgeluk. Het centrum bevindt zich in Hengelo en biedt gratis parkeermogelijkheid.

Wil je weten wat VitaDees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VitaDees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VitaDees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VitaDees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar VitaDees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VitaDees

Bezoekers bekeken ook