Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo

Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo is een Volvo-dealer gelegen aan Steenzoutweg 10 in Hengelo.

Meer informatie over Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo in Hengelo

Volvo Harrie Arendsen in Hengelo is een duurzame locatie met onder andere 440 zonnepanelen en een groen sedum-/mosdak. De werkplaats is voorzien van gerecyclede materialen en regenwater wordt opgeslagen en hergebruikt. Er zijn acht laadpalen op het parkeerterrein en twee in de afleverruimtes, wat de locatie klaar maakt voor een elektrische toekomst. Naast duurzaamheid, verkoopt Volvo Harrie Arendsen in Hengelo zowel nieuwe als gebruikte auto's, en voert het onderhoud en reparaties uit voor Volvo, Lynk & Co en Polestar. Klanten worden goed beoordeeld met een 9.2 op basis van 4216 beoordelingen.

Wil je weten wat Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volvo dealer Harrie Arendsen Hengelo

Bezoekers bekeken ook