Waarbeek Zalen en Events

Waarbeek Zalen en Events is een Evenementenlocatie gelegen aan Twekkelerweg 327B in Hengelo.

Meer informatie over Waarbeek Zalen en Events in Hengelo

Bij Waarbeek Zalen & Events kunt u terecht voor het organiseren van diverse evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Ze zijn gespecialiseerd in zalenverhuur en hebben voor elke groep een geschikte ruimte beschikbaar. De locatie is ideaal door de gunstige ligging, gratis parkeergelegenheid en vele faciliteiten. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en zij denken graag met u mee. Op de website kunt u foto's, filmpjes en virtuele tours bekijken om een impressie te krijgen. Daarnaast vindt u ook informatie over de zalen, het restaurant, vacatures en de contactgegevens.

Wil je weten wat Waarbeek Zalen en Events verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waarbeek Zalen en Events of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waarbeek Zalen en Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waarbeek Zalen en Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Waarbeek Zalen en Events reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waarbeek Zalen en Events

Bezoekers bekeken ook