Wallbox Discounter B.V.

Wallbox Discounter B.V. is een Winkel voor elektrische apparatuur gelegen aan Herinckhavestraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Wallbox Discounter B.V. in Hengelo

Bij Wallboxdiscounter.com kunt u een laadpaal kopen om uw elektrische auto eenvoudig en voordelig op te laden. Ze bieden zowel de laadpaal als de montage aan voor een scherpe prijs. Het bedrijf richt zich op kwalitatief goede laadpalen en laadkabels voor thuis en op de zaak. Ze kopen direct van de fabrikant, waardoor ze lagere prijzen kunnen aanbieden. Alle producten zijn uitvoerig getest en worden geleverd met 1 jaar garantie. Ze streven naar een uitstekende service en zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag. Bestelde laadpalen worden dezelfde werkdag gratis verzonden en kunnen binnen 14 dagen gratis geretourneerd worden. Daarnaast bieden ze ook zonnepanelen aan die eenvoudig zelf te installeren zijn. Neem gerust contact op voor vragen of advies.

Wil je weten wat Wallbox Discounter B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wallbox Discounter B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wallbox Discounter B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wallbox Discounter B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Wallbox Discounter B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wallbox Discounter B.V.

Bezoekers bekeken ook