Wennink Autoschade Hengelo

Wennink Autoschade Hengelo is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Granaatstraat 31 in Hengelo.

Meer informatie over Wennink Autoschade Hengelo in Hengelo

Wennink Autoschade is gespecialiseerd in schadeherstel en cardesign. Ze hebben een optimaal uitgeruste werkplaats waar ze met behulp van een foto spectrometer elke lakkleur kunnen inscannen en een passend recept kunnen maken om kleurproblemen te voorkomen. Ze bieden ook vervangend vervoer aan zodat u comfortabel kunt reizen terwijl uw auto wordt gerepareerd. Wennink is ook gespecialiseerd in alternatieve en kostenbesparende reparaties. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals optische tuning, industrieel spuitwerk en meubel spuitwerk. Ze zijn een BOVAG Autoschade herstelbedrijf en bieden een garantie van 4 jaar op hun reparaties. Hun locatie is op Granaatstraat 31 in Hengelo.

Wil je weten wat Wennink Autoschade Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wennink Autoschade Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wennink Autoschade Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wennink Autoschade Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Wennink Autoschade Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wennink Autoschade Hengelo

Bezoekers bekeken ook