WerkBonPdf

WerkBonPdf is een Softwarebedrijf gelegen aan Transformatorhof 1 in Hengelo.

Meer informatie over WerkBonPdf in Hengelo

De WerkBonPdf-app voor iOS en Android wordt niet meer doorontwikkeld en zal binnenkort vervangen worden door een WebApp. Deze app is speciaal ontworpen voor ZZP'ers en kleinbedrijven in alle branches. Het stelt gebruikers in staat om werkbonnen op te stellen met alle benodigde informatie, zoals verrichte werkzaamheden, uren, materialen en kilometers, en deze direct als PDF-bestand naar de mailbox te sturen. Dit voorkomt vertragingen bij facturatie en betaling. De app biedt ook de mogelijkheid om de werkbonnen door de klant te laten ondertekenen en synchroniseert de gegevens indien nodig met het systeem op kantoor. Daarnaast wordt er verwezen naar WerkBonPro en WerkBonDeskTop, die andere functionaliteiten bieden. Als gebruikers geen betaalmogelijkheid hebben via hun Google- of Apple-account, kunnen ze contact opnemen met de ontwikkelaar voor een factuur met betaallink en een installatiecode. WerkBonPro biedt ook de mogelijkheid tot data-synchronisatie met andere apparaten of kantoor, waarvoor een account nodig is. De synchronisatie vindt plaats via een beveiligde server en kost € 7,50 per toestel per maand. De handleiding voor WerkBonPdf is te downloaden en er is contactinformatie beschikbaar voor support en opmerkingen.

Wil je weten wat WerkBonPdf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WerkBonPdf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WerkBonPdf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WerkBonPdf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar WerkBonPdf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WerkBonPdf

Bezoekers bekeken ook