Wijn en Tapas Bar Anno 1890

Wijn en Tapas Bar Anno 1890 is een Wijnbar gelegen aan Langestraat 27 in Hengelo.

Meer informatie over Wijn en Tapas Bar Anno 1890 in Hengelo

In het hart van Hengelo bevindt zich Wijn en Tapas bar Anno 1890. Het pand heeft een rijke historie van meer dan 100 jaar en is recentelijk opgeknapt. Hierdoor is er een unieke sfeer ontstaan waar je kunt genieten van het leven. Bij Anno 1890 kun je terecht voor goede wijnen en heerlijke tapas. Het menu biedt verrassende smaakcombinaties en als je moeite hebt met kiezen, helpen ze je graag. Daarnaast organiseert de bar regelmatig evenementen, zoals de Kerstmiddag, waarvoor je de social media in de gaten moet houden voor kaartverkoop. Ook kun je hier terecht voor High Wine, waarbij je kunt genieten van een bubbel, twee wijnen en drie bites. Daarnaast is de bar beschikbaar voor het organiseren van borrels en feestjes. Ze zijn ook op zoek naar een kok. Ten slotte zijn er diverse recensies te vinden en kun je contact opnemen met de bar, die geopend is van woensdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur, met uitzondering van de periode van 9 tot en met 29 augustus wanneer ze gesloten zijn.

Wil je weten wat Wijn en Tapas Bar Anno 1890 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijn en Tapas Bar Anno 1890 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijn en Tapas Bar Anno 1890? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijn en Tapas Bar Anno 1890 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Wijn en Tapas Bar Anno 1890 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijn en Tapas Bar Anno 1890

Bezoekers bekeken ook