Wind & Bruns huisartsen

Wind & Bruns huisartsen is een Huisarts gelegen aan Jacques Perkstraat 3 in Hengelo.

Meer informatie over Wind & Bruns huisartsen in Hengelo

Welkom bij Huisartsenpraktijk Wind en Bruns. Hier vindt u belangrijke informatie. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. De balie is open van dinsdag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.30 uur. Telefonisch zijn ze bereikbaar tussen 08.00 en 10.30 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur. Buiten deze tijden kunt u contact opnemen met de Spoedpost Hengelo. Voor recepten en e-consulten kunt u terecht op MijnGezondheid.net. Registreren kan via de website. Met de app MedGemak kunt u uw gezondheidszaken nog sneller regelen. Verder kunt u de praktijk volgen op Facebook en is er meer informatie beschikbaar over het maken van afspraken, het privacyreglement en het delen van uw medische gegevens.

Wil je weten wat Wind & Bruns huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wind & Bruns huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wind & Bruns huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wind & Bruns huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Wind & Bruns huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wind & Bruns huisartsen

Bezoekers bekeken ook