Winkelcentrum Slangenbeek

Winkelcentrum Slangenbeek is een Winkelcentrum gelegen aan Straatsburg 14 in Hengelo.

Meer informatie over Winkelcentrum Slangenbeek in Hengelo

In het midden van de wijk Vossenbelt bevindt zich het vernieuwde Winkelcentrum Slangenbeek. Dit moderne winkelcentrum biedt een ruim aanbod aan winkels, een gezondheidscentrum, een wijkcentrum en een afhaalpizzeria met grill-room. Je hebt keuze uit twee supermarkten, Albert Heijn en Dirk van den Broek, en er is ook een verse bakker, een Kruidvat en een cadeauwinkel genaamd Hip & Crea. Daarnaast kun je hier terecht voor creatieve workshops en voor een nieuw kapsel bij Aframia Haarmode. Verder zijn er een Primera en een reisbureau VakantieXperts aanwezig. Voor een kant en klare maaltijd kun je bij Pizzeria Slangenbeek terecht. In het winkelcentrum is ook het Gezondheidscentrum Slangenbeek te vinden, met een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapeut en tandartspraktijk. Het winkelcentrum is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar, met een bushalte bij het winkelcentrum. Ook vanaf Borne is het makkelijk te bereiken, gezien de korte afstand. De snelweg is ongeveer 5 minuten rijden.

Wil je weten wat Winkelcentrum Slangenbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winkelcentrum Slangenbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winkelcentrum Slangenbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winkelcentrum Slangenbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Winkelcentrum Slangenbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winkelcentrum Slangenbeek

Bezoekers bekeken ook