Wolfs woonstudio

Wolfs woonstudio is een Woonwinkel gelegen aan Wolter ten Catestraat 5 in Hengelo.

Meer informatie over Wolfs woonstudio in Hengelo

Lotty Wolfs is een ervaren interieurontwerper met een passie voor kleur en samenhang. Ze helpt mensen om de juiste keuzes te maken in het grote aanbod van interieurontwerp. Lotty vindt het geweldig om een andere kijk op het interieur van haar klanten te geven en hen te inspireren met haar eigenzinnige en vernieuwende ontwerpen. Als u vastloopt in uw interieur of de juiste kleur mist, kan Lotty u helpen met haar creativiteit en kennis. U kunt een afspraak maken in haar studio in Hengelo of buiten openingstijden advies op maat ontvangen.

Wil je weten wat Wolfs woonstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolfs woonstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolfs woonstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolfs woonstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Wolfs woonstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolfs woonstudio

Bezoekers bekeken ook