WOODS Eatery

WOODS Eatery is een Restaurant gelegen aan Houtmaatweg 9 in Hengelo.

Meer informatie over WOODS Eatery in Hengelo

WOODS Eatery is een restaurant dat fijne plantaardige gerechten serveert, maar ook opties heeft voor liefhebbers van vis en vlees. Hoewel ze gestopt zijn met à la carte, gaan ze door met twee mooie concepten. Het restaurant bevindt zich in een unieke groene omgeving aan het water en heeft een boho Ibiza-sfeer. Ze streven ernaar een fijne plek te creëren waar veganisten, vegetariërs en vlees- en viseters samen kunnen genieten van gerechten die met zorg en passie zijn bereid. Het restaurant is gevestigd op Houtmaatweg 9 in Hengelo en je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat WOODS Eatery verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WOODS Eatery of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WOODS Eatery? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WOODS Eatery het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar WOODS Eatery reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WOODS Eatery

Bezoekers bekeken ook