Wouda De Echte Bakker

Wouda De Echte Bakker is een Bakkerij gelegen aan Straatsburg 42 in Hengelo.

Meer informatie over Wouda De Echte Bakker in Hengelo

Echte Bakker Wouda is al jarenlang een begrip in Hengelo en omstreken. De bakkersfamilie Wouda komt oorspronkelijk uit Friesland en heeft het Friesche Suikerbrood en de Oranjekoek, beiden naar eigen familierecept, in het assortiment. Anne Wouda is opgegroeid in de bakkerij van zijn ouders en heeft later zijn vrouw Marly ontmoet. Samen hebben ze nu drie winkels in Hengelo en een eigen bakkerij in winkelcentrum Hasselo. Ze bieden een assortiment aan brood, gebak en taarten en hebben ook een bezorgservice. Daarnaast ontwikkelen ze regelmatig nieuwe broden van de beste grondstoffen. Voor cadeaus is er de Echte Bakkers Bon, die onbeperkt geldig is en bij alle Echte Bakkers in Nederland ingewisseld kan worden.

Wil je weten wat Wouda De Echte Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wouda De Echte Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wouda De Echte Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wouda De Echte Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Wouda De Echte Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wouda De Echte Bakker

Bezoekers bekeken ook