XABLU

XABLU is een IT-consultancy gelegen aan Industrieplein 1 in Hengelo.

Meer informatie over XABLU in Hengelo

Xablu is een wereldwijd adviesbureau met deskundigheid op het gebied van mobiele technologie. Ze helpen bedrijven hun kennis en vaardigheden op het gebied van mobiele ontwikkeling te vergroten. Dit doen ze door strategische vragen te stellen en samen met het team te brainstormen. Vervolgens stellen ze de dienst voor die het beste past bij de behoeften van het bedrijf. Ze bieden onder andere ondersteuning bij het vergroten van het team, het verbeteren van codekwaliteit en het consulteren van Mobile DevOps. Daarnaast organiseren ze evenementen en trainingen om de mobiele gemeenschap te laten groeien. Ze bieden ook trainingen aan op het gebied van Xamarin-ontwikkeling, waarbij ze verschillende niveaus van beginners tot experts aanbieden. Ze hebben ook Microsoft Most Valuable Professionals in hun team. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze zijn ook op zoek naar nieuwe mensen om hun team te versterken.

Wil je weten wat XABLU verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van XABLU of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij XABLU? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je XABLU het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar XABLU reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. XABLU

Bezoekers bekeken ook