Yam Yam

Yam Yam is een Restaurant gelegen aan Willemstraat 35 in Hengelo.

Meer informatie over Yam Yam in Hengelo

Eetcafe Yam-Yam in Hengelo is al jarenlang een bekend eetcafé in het centrum van de stad. Het café is gelegen aan de Willemstraat 35, ongeveer 50 meter naast het politiebureau. Yam-Yam staat bekend om zijn gezellige sfeer en biedt een uitgebreid menu aan met onder andere Dürüm, Turkse broodjes, schotels, salades en drankjes. Het café is geopend van maandag tot en met donderdag van 15:00 tot 00:00 uur, op vrijdag van 15:00 tot 04:00 uur en op zaterdag van 15:00 tot 05:00 uur. Op zondag is het café geopend van 15:00 tot 24:00 uur. Voor afhaalbestellingen kan er gebeld worden naar 074 250 9474. Meer informatie is te vinden op de website http://yamyam-hengelo.nl.

Wil je weten wat Yam Yam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yam Yam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yam Yam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yam Yam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Yam Yam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yam Yam

Bezoekers bekeken ook