YBD Your Business Development

YBD Your Business Development is een Bedrijfsontwikkelingsbureau gelegen aan Spoorstraat 112 in Hengelo.

Meer informatie over YBD Your Business Development in Hengelo

YBD is een bedrijf dat ondernemers helpt om hun business naar een hoger niveau te tillen. Ze creëren en realiseren succesvolle ventures met slimme producten, met behulp van een netwerk van gepassioneerde intrapreneurs. YBD combineert ondernemerschap met creatieve en technologische innovatie, en biedt ondersteuning aan Technology Driven Companies om hun doelen te bereiken. Ze hebben bewezen een coherente visie te kunnen ontwikkelen en dit te vertalen naar een sterke commerciële propositie voor high-tech producten. Daarnaast hebben ze geholpen om de groei van organisaties te ondersteunen zonder de verdere ontwikkeling uit het oog te verliezen. YBD denkt mee op strategisch en productniveau en zorgt ervoor dat bedrijven grote stappen voorwaarts maken en hun doelen eerder bereiken dan gepland.

Wil je weten wat YBD Your Business Development verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YBD Your Business Development of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YBD Your Business Development? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YBD Your Business Development het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar YBD Your Business Development reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YBD Your Business Development

Bezoekers bekeken ook