Yoga Francis van der Weide

Yoga Francis van der Weide is een Yogastudio gelegen aan Rembrandtstraat 16 in Hengelo.

Meer informatie over Yoga Francis van der Weide in Hengelo

Francis is een yogadocent in Hengelo en heet iedereen welkom op haar website. Ze biedt gratis proeflessen aan zodat mensen kunnen ervaren of yoga iets voor hen is. Yoga heeft veel betekenissen, waaronder éénwording en zelfinzicht. In de yogales leer je niet alleen houdingen, maar ook hoe je spanning kunt loslaten, je ademhaling kunt kalmeren en kunt mediteren. Francis geeft les op drie verschillende locaties, waarbij de groepen variëren in grootte. Ze is een erkende Viniyogadocent en je kunt contact met haar opnemen voor meer informatie via info@yogaleshengelo.nl.

Wil je weten wat Yoga Francis van der Weide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Francis van der Weide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Francis van der Weide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Francis van der Weide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Yoga Francis van der Weide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Francis van der Weide

Bezoekers bekeken ook