Yoga-Hengelo

Yoga-Hengelo is een Yogastudio gelegen aan Vijverlaan 63 in Hengelo.

Meer informatie over Yoga-Hengelo in Hengelo

Ellis Gerard is een yogadocent in Hengelo en op haar website vind je praktische informatie over de yogalessen, qigonglessen en zwangerschapsyoga die zij aanbiedt. De inhoud van de lessen wordt kort beschreven, maar het gevoel van yoga en qigong kan alleen ervaren worden door daadwerkelijk deel te nemen. Je bent van harte welkom voor een proefles of proefmaand en kunt contact opnemen via ellis.gerard@gmail.com of 06-37422163. De website is voor het laatst geüpdatet in 2023 en alle rechten zijn voorbehouden aan Yoga Hengelo.

Wil je weten wat Yoga-Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga-Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga-Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga-Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Yoga-Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga-Hengelo

Bezoekers bekeken ook