Zengerink fit en herstel

Zengerink fit en herstel is een Gezondheidsclub gelegen aan Rudolfstraat 55 in Hengelo.

Meer informatie over Zengerink fit en herstel in Hengelo

Ronnie Zengerink is een gediplomeerd NGS Sportmasseur en heeft sinds 2016 een praktijk genaamd Zengerink Fit en Herstel. Hij heeft diverse sporten beoefend en besloot zich te verdiepen in het menselijk lichaam omdat hij sporters zag die verkeerd met hun lichaam bezig waren en daardoor blessures opliepen. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd om sporters beter te kunnen helpen en begeleiden. Zengerink is fanatiek, resultaatgericht en professioneel en plezier is een belangrijk onderdeel tijdens zijn trainingen. Hij biedt verschillende trainingen aan, zoals leefstijltraining, conditie- en hersteltraining, personal training, en kracht- en uithoudingsvermogenstraining. Daarnaast biedt hij ook verschillende behandelingen aan, zoals Indiase hoofdmassage, tapen, gewrichtstherapie, sport- of ontspanningsmassage, en sportmanipulatie. Verder biedt Zengerink ook een cursus, herhalingsdag, behandeling en oefendag aan voor lijfkracht en herstel. Tot slot biedt hij ook coaching aan als mental coach.

Wil je weten wat Zengerink fit en herstel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zengerink fit en herstel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zengerink fit en herstel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zengerink fit en herstel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Zengerink fit en herstel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zengerink fit en herstel

Bezoekers bekeken ook