Zin in Zwemmen

Zin in Zwemmen is een Zwemschool gelegen aan Kievitstraat 40 in Hengelo.

Meer informatie over Zin in Zwemmen in Hengelo

Zwemschool Zininzwemmen biedt zwemlessen aan voor kinderen vanaf 4 jaar in Enschede, Enter en Hengelo. Ze vinden het belangrijk dat kinderen op een plezierige manier leren zwemmen en werken met professionele instructeurs en instructrices. Ze bieden ook speciale lessen aan voor baby's vanaf 8 weken en peuters van 2 tot 4 jaar, om ervoor te zorgen dat ze met veel plezier en zelfvertrouwen kunnen beginnen aan de zwemlessen voor het ABC-diploma. Er zijn verschillende locaties beschikbaar en ouders zijn erg tevreden over de zwemschool, waar elk kind individueel begeleid wordt door vakmensen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen naar 053 20 32 144.

Wil je weten wat Zin in Zwemmen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zin in Zwemmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zin in Zwemmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zin in Zwemmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Zin in Zwemmen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zin in Zwemmen

Bezoekers bekeken ook