Moeder Gods Mariakerk

Moeder Gods Mariakerk is een Kerk gelegen aan Sportlaan Driene 6 in Hengelo.

Meer informatie over Moeder Gods Mariakerk in Hengelo

De Syrisch-orthodoxe kerk heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van het christendom, omdat het de eerste kerk was die in Jeruzalem werd gevestigd. De kerk baseert haar leer op de goddelijke inspiratie zoals geopenbaard in de Heilige Schrift en uitgelegd door de kerkvaders. Op de website van de kerk kunnen leden informatie vinden over diensten, activiteiten en evenementen, en kunnen ze bijdragen doneren of vrijwilligerswerk doen. Er is een nieuw kerkbestuur gevormd met 12 bestuursleden en de Moeder Gods Mariakerk in Hengelo biedt lessen aan kinderen om hen kennis te laten maken met het Syrisch-orthodoxe geloof. Abuna Yuhanes is verantwoordelijk voor religieuze ceremonieën, geestelijke begeleiding en het bieden van troost en steun. Hij kan worden gecontacteerd via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Moeder Gods Mariakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moeder Gods Mariakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moeder Gods Mariakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moeder Gods Mariakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Moeder Gods Mariakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moeder Gods Mariakerk

Bezoekers bekeken ook