NL Projects B.V.

NL Projects B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Liverpoolstraat 30 in Hengelo.

Meer informatie over NL Projects B.V. in Hengelo

Met Next Level Projects kunt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Ze bieden consultancy aan in verschillende gebieden, waaronder logistiek, productie, commercie en financiën. Daarnaast bieden ze detachering aan, waarbij hun programmeurs zich vastbijten in uw IT-problemen en u ter plaatse ondersteunen. Ze hebben ervaring met verschillende technieken, zoals Magic 5 t/m 8, eDeveloper, UniPaaS en XPA. Ook bieden ze trainingen aan om uw personeel op te leiden en up-to-date te houden, met expertise in XPA en SQL. Als u meer wilt weten, kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat NL Projects B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NL Projects B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NL Projects B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NL Projects B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar NL Projects B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NL Projects B.V.

Bezoekers bekeken ook