Restaurant Elat

Restaurant Elat is een Restaurant gelegen aan Christiaan Langefeldstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Restaurant Elat in Hengelo

Welkom op de website van Elat in Hengelo! Ben je nieuwsgierig naar ons menu? Scroll dan naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 974 beoordelingen, dus bestel en ervaar het zelf! Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bestel via onze website of app en krijg een gratis blikje fris vanaf €10,00. Bij elke bestelling spaar je punten, en bij 10 punten krijg je €5 korting. Download onze app voor Android om sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk hieronder onze populaire gerechten en bestel direct! Helaas is de website van Elat op dit moment gesloten. Op woensdag zijn de schotels nu voor €11.50, met uitzondering van spareribschotels en mixedgrill schotels. Op dinsdag zijn alle pizza's voor €8.50.

Wil je weten wat Restaurant Elat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Elat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Elat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Elat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Restaurant Elat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Elat

Bezoekers bekeken ook