Ward Restaurant Beckum

Ward Restaurant Beckum is een Restaurant gelegen aan Haaksbergerstraat 166 in Beckum.

Meer informatie over Ward Restaurant Beckum in Beckum

Bij Ward in Beckum kunt u terecht voor elke gelegenheid. Of u nu gezellig wilt borrelen op het terras, een feest wilt geven in één van de zalen, of heerlijk wilt dineren in het Libanese restaurant, bij Ward is alles mogelijk. Ze bieden de meest verrukkelijke gerechten uit het Midden-Oosten en maken er samen met u iets bijzonders van. Een populaire trend voor groepsdiners is shared dining, waarbij u kunt genieten van de gastvrijheid en smaken van de Libanese keuken. Voor catering kunt u ook bij Ward terecht, zowel aan huis als op locatie. Het restaurant is te vinden aan de Haaksbergerstraat 166-1 in Hengelo en is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Het telefoonnummer is 074 822 1767 en het e-mailadres is info@wardbeckum.nl.

Wil je weten wat Ward Restaurant Beckum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ward Restaurant Beckum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ward Restaurant Beckum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ward Restaurant Beckum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Ward Restaurant Beckum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ward Restaurant Beckum

Bezoekers bekeken ook