Tandartsenpraktijk Höfte

Tandartsenpraktijk Höfte is een Tandarts gelegen aan Ardennenstraat 29 in Hengelo.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Höfte in Hengelo

Bij Tandartsenpraktijk Hofte in Hengelo kunt u terecht voor allerlei tandheelkundige behandelingen. Ze bieden reguliere zorg zoals gebitscontroles en mondhygiëne, maar ook specialistische zorg zoals endodontologie en parodontologie. Daarnaast is implantologie mogelijk in samenwerking met een gekwalificeerde Nederlandse implantoloog. De tandartspraktijk is gevestigd in een modern gebouw en de tandarts zelf is zeer deskundig en heeft veel ervaring, ook internationaal. Ze hebben ook veel ervaring met kindertandheelkunde en proberen tandbederf zoveel mogelijk te voorkomen. De service van de praktijk is uitgebreid, ze zijn zelfs in de avonduren en in het weekend geopend. Ze werken met moderne apparatuur en wekken hun eigen elektriciteit op met zonnepanelen. De praktijk staat open voor nieuwe patiënten en voor meer informatie kunt u terecht op hun website of telefonisch contact opnemen.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Höfte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Höfte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Höfte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Höfte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Höfte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Höfte

Bezoekers bekeken ook