Döner Company

Döner Company is een Restaurant gelegen aan Stationsplein 1 in Hengelo.

Meer informatie over Döner Company in Hengelo

Döner kebab is ontstaan in Turkije 1100 jaar geleden en is sinds de jaren '70 populair geworden in West-Berlijn. Al snel volgde de rest van Duitsland en in de jaren '90 veroverde het gerecht ook Frankrijk en Spanje. In Nederland is döner kebab sterk in opkomst sinds de eeuwwisseling. The Döner Company exploiteert kebab zaken op stations en daarbuiten, waar je kunt genieten van kwalitatief goede producten zoals broodje döner, Turkse pizza en durum. Ze zijn meer dan 20 jaar bezig geweest met het perfectioneren van hun producten en creëren van een verse, gezonde en originele omgeving. The Döner Company heeft inmiddels ruim 30 filialen in Nederland, voornamelijk op stations, en dit aantal groeit snel. Je kunt hun website in de gaten houden voor nieuwe vestigingen.

Wil je weten wat Döner Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Döner Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Döner Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Döner Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Döner Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Döner Company

Bezoekers bekeken ook